Серед фруктів яблуко є дуже поширеним продуктом, так як воно практично цілий рік присутнє у нашому раціоні харчування.

Вчені-мікробіологи встановили, що щоденне вживання всього одного яблука "вносить істотний внесок у підтримання нормального травлення". Яблука є найкориснішим фруктом для здорового кишечника — висновок фахівців. Повідомляє Clutch.

Фахівці також стверджують, яблука є ідеальним живильним матеріалом для корисних бактерій, що мешкають в кишечнику. Їх регулярне вживання сприяє зростанню тих самих бактерій, і, як наслідок, поліпшенню метаболічних процесів в організмі.

Клітковина, що міститься в зелених яблуках, довго засвоюється і не дає довгий час відчувати почуття голоду. Воно також містить пектин, який допоможе поліпшити колір обличчя і буде сприяти продовженню молодості і свіжості шкіри.

Популярні новини зараз

В Італії втопився маленький українець, поки батько-священик вінчав молодят

Королева Єлизавета II, перед похоронами, подарувала принцу Гаррі шматочок дерева: старший брат чекає пояснень

Українки з Дубая після прильоту до Києва заговорили про жахи в'язниці: "Ми молилися щодня"

51-річна Ірина Білик на "Масці" вразила українців зовнішністю: "Що з обличчям?"

Показати ще

Також вдалося з'ясувати, що щоденне споживання яблук сприяє виробленню жирних кислот, ідеальних для забезпечення кислотно-лужного балансу в кишечнику. Саме тому так важливо включати цей просто фрукт в свій раціон. За допомогою яблук можна поліпшити здоров'я і підлікувати гастрит.

Боротьба з запорами і діареєю. З двома протилежними проблемами здатні впоратися звичайні яблука. Звичайно, вони не усувають причину, але допомагають організму повернутися до нормального режиму роботи.

Чим більше яблука лежать, тим вітамінів стає менше. Найкраще вживати свіжі плоди в натуральному вигляді або натерті на крупній тертці. Найбільш корисні дрібні, кислі і дикі яблука. Вони містять у десять разів більше корисних речовин, ніж глянцеві плоди. Звичайно, найбільш корисні яблука в свіжому вигляді, але і при термічній обробці вони не втрачають своєї харчової та енергетичної цінності.

Нагадаємо, ці ягоди покращують роботу мозку і захищають від смертельної хвороби.

Як повідомляв портал "Знай.uа", медики розповіли про неймовірну користь східної пряності. Однако, застосовувати спеції у лікувальних цілях варто тільки після попередньої консультації з фахівцем.

Також "Знай.uа" писав, експерти назвали небезпечну зелень. Незважаючи на всі свої корисні властивості, ця зелень може дуже нашкодити.