Золото - це дорогоцінний метал, яки довгий період часу був символом справжньої розкоші. Майже кожен має який золотий виріб та щодня носить прикраси із цього металу. Однак носіння золота в деяких випадках може бути небезпечним для людини.

Медики розповіли, кому краще не відмовитися від використання прикрас з даного дорогоцінного металу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За твердженнями лікарів, золото здатне уповільнювати в організмі обмінні процеси, на тлі чого зростає ризик розвитку депресії. Тому відмовитися від цього металу варто людям з проблемами нервової системи. Носіння прикрас із золота буде лише стимулювати негативний вплив на організм.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Небезпеку також представляють прикраси й для епілептиків на через те, що в окремих випадках здатні спровокувати напади.

За твердженнями фахівців, популярний в ювелірній справі дорогоцінний метал має різний вплив на здоров'я, тому якщо при носінні прикрас з нього чоловік помітив погіршення самопочуття, краще відмовитися від таких аксесуарів або звести їх використання до мінімуму.

Нагадаємо, будеш струнка, як Аніта Луценко: дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.

Раніше Знай.uа повідомляв, Комаровський розвіяв головний міф про гігієну: "Чистота заважає всім, особливо дітям".

Також Знай.uа писав, простий тест дозволить дізнатися точну дату смерті: зловісне відкриття вчених змусило світ збожеволіти.