Незабаром українські телеглядачі зможуть насолодитися новим дев'ятим сезоном популярного шоу "Зважені та щасливі". Прем'єра свіжого сезону шоу запланована на 29 серпня на телеканалі СТБ. Ведучою шоу виступить - Аніта Луценко, а тренерами стануть — Марина Боржемская nf Іраклі Макацарія.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дієтолог Світлана Фус

Відомо, що штатним дієтологом проекту є Світлана Фус, яка допомагає учасникам з індивідуальним харчуванням. Світла поділилася порадами про те, як харчуватися у відпустці і на що звернути увагу в "відпускному" раціоні. Особливо, якщо ви їдете на курорт, де "все включено".

"Як дієтолог, я не проти системи "все включено". Не потрібно думати, що приготувати і витрачати на це час. Так, це зручно, якщо ви вмієте тримати себе в руках, коли бачите таку кількість і різноманітність їжі. У багатьох випадках це може стати викликом і випробуванням для звичного харчування. Навіть одна або два тижні такого харчування і пасивного відпочинку сприяють елементарного переїдання", - пояснила дієтолог.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

У вас великі ризики:

- втрати контролю над апетитом;

- набору ваги;

- підвищення рівня цукру в крові

- погіршення стану мікрофлори кишечнику;

- розладів травлення.

Тому, спеціаліст запропонувала побудувати своє "відпускний" харчування так, щоб не повернутися додому з "додатковим багажем" у вигляді зайвої ваги і проблем зі здоров'ям:

-Намагайтеся дотримуватися режиму харчування, навіть якщо ви встаєте на відпочинку пізніше, ніж зазвичай будинку.

-Не робіть тривалих перерв між основними прийомами їжі: 3 - 4 години, не більше.

-Не треба їсти між основними прийомами їжі. В цей час краще пити воду. Безперервно жувати не треба.

-Звичайно ж, пийте воду. НЕ соки, коктейлі або щось інше, а краще воду. Тому що — все, що не вода — їжа.

Нагадаємо, Аніта Луценко показала краща вправа для розтяжки.

Як повідомляв Знай.uа Аніта Луценко жахнула постарілим обличчям.

Знай.uа писав, Аніта Луценко закликає худнути, відмовившись від цукру.