Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам про гігієну дітей.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найголовніший міф про гігієну полягає в тому, що чим чистіше – тим краще. Насправді зайва чистота заважає всім, особливо заважає дітям. Діти від природи готові зустрічатися щодня з величезною кількістю вірусів, бактерій. Імунна система до цього готова. Коли дитина живе в чистоті, коли мама особлива чистюля, яка не бачить різниці між чистотою і стерильністю – дитина недоотримує навантаження на імунну систему і імунна система починає реагувати на те, що в нормі вона реагувати не повинна", - розповів лікар.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.