Як відомо, Уляна Супрун вже не працює в.о. міністра охорони здоров'я, щоправда, це їй не заважає давати поради українцям. Так, цього разу вона розповіла про найнебезпечніші місця в квартирі. Відповідний допис вона опублікувала на власній сторінці в Facebook

За словами колишньої в.о. міністра охорони здоров'я, бактерії люблять вологість та тепло, тому кухня це те місце у квартирі або будинку, де різноманітних мікробів найбільше. Відтак, це не тільки смітникове відро, а й кухонна ганчірка та раковина, заявила Супрун:

"Понад 75% губок для миття посуду містять сальмонелу або кишкову паличку, а на ручці крану у ванній такі мікроорганізми зустрічалися лише у 9% випадків. Зрештою використання такої ганчірки може призвести до харчового отруєння. Також у кухонній раковині та на крані — може бути кишкова паличка".

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Також вона додала, що мікроби є на вимикачах та різноманітних ручках:

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Вимикачі світла та ручки не виглядають як найбільш очевидні осередки бактерій, хоча ними є. Насправді чимало бактерій чекають на нас на ручці мікрохвильовки, духовки та холодильника, на вимикачі світла у ванній і туалеті".

Щотижневе прибирання квартири — невід’ємна частина життя майже кожної сім’ї. Так ми позбавляємося пилу, бруду та...

Geplaatst door Уляна Супрун op Zondag 24 november 2019

Нагадаємо, дієтологи підказали ефективний продукт для схуднення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стереотипи про старіння які краще ігнорувати.

Також портал "Знай.ua" писав, які звички наближають нас до старості.