Американські медики провели дуже важливе дослідження, згідно з яким, стало зрозуміло, що діти в підлітковому віці стали частіше приймати сильні знеболювальні. Надалі дані процеси призводять до госпіталізації.

Дані дослідження було опубліковано в американському журналі "Клінічна токсикологія".

Лікарня, фото: щотижневик Аптека
Лікарня, фото: щотижневик Аптека

Так, згідно з інформацією дослідників, частка вживання високоточних отруйних знеболюючих речовин серед дітей збільшилася. Кількість таких прийомів зросла більш ніж на третину за досліджуваний період з 5 203 (6,6%) з 80 141 повідомлення про отруєння в період з 2005 по 2009 рік до 4 456 (9,6%) з 48 435 у 2015 році до 2018 року.

Дослідники закликають виробити стратегію, яка поєднує в собі закони, що обмежують доступ до опіоїдів, з поліпшеною підтримкою психічного здоров'я дітей та підлітків.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, п'ятеро львів'ян влаштували в квартирах газові камери: "Мамочко, я задихаюся...".

Як повідомляв Знай.uа європейський друг подарував Україні десятки мільйонів на реформи: з чого почнуть "слуги народу".

Знай.uа писав, везли "дурь" у Київ: юних львів'ян накрили на "підробці" наркотиками.