Лікування зубів - одна із найстрашніших процедур відома українцям: боляче, страшно і дуже часто дорого. На жаль, на відміну від масок для обличчя чи волосся не існує способів пролікувати свою зуби самотужки вдома без фахової допомоги, а тому знайте, що зуби потрібно регулярно перевіряти і лікувати за потребі. Якщо ж зубний біль напав на вас раптово - ось поради, які допоможуть вгамувати його перед походом до лікаря.

Читайте Знай в Google News!

Холодний компрес

Загорніть шматочок льоду у тканину або пластиковий пакет і прикладіть до ясен хвилин на 10. Набряк спаде, біль ущухне.

Гвоздика

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прикладіть штучку гвоздики до хворого зуба, якщо можете жувати - пожуйте. Ця рослина містить евгенол - натуральний антисептик, який допоможе знизити біль.

Лікування зубів
Лікування зубів

Рута

Рута також чудове знеболювальне. Можете використовувати у чистому вигляді, у чайному пакетику або ж замороженому. Прикладайте до хворого місця.

Чебрець

Чебрець, широко розповсюджена ефірна олія з нього, володіють антисептичними властивостями. Пожуйте листочки на протилежній від болю стороні, біль зменшиться.

Сольовий розчин

Розбавте трохи солі у склянці води кімнатної температури. Полощіть ротову порожнину, можете потримати у роті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс заразилася covid-19

Також, "Знай.uа" писав, що Дантес і Дорофєєва після Фреймут, Бабкіних і Петрожицької зробили тест на covid-19