Популярний дипломований дієтолог Ніна Радзієвська поділилася головним секретом при грудному вигодовуванні, чи можна сідати на дієту і що можна їсти годуючим матерям.

Головний секрет полягає в тому, що присутність великої кількості жиру на стегнах та животi дозволяють організму при нестачі калорій брати енергію на вироблення молока саме звідти. Все тому, що саме для цього природа призначені запаси на жіночій фігурі.

Читайте Знай в Google News!

"Тому, період грудного вигодовування насправді відмінно підходить для того, щоб акуратно прибрати проблемні зони. Починайте дякувати:)", — поділилася вона. І ще додала, що до допологової форми цілком можливо повернутися не обділивши ні малюка, ні свій організм. Для цього буде потрібно дотримуватися принципів здорового способу життя і дрібного харчування, яке є кращою дієтою годуючої мами при бажанні схуднути.

Ідеальними для годуючої мами є тушковані, запечені, приготовані на пару і відварені страви. Можна спокійно вживати будь-які каші, крім манної, що є марною. Також слід вибирати нежирні рибу, птицю і м'ясо. Що стосується кисломолочних і молочних продуктів, то слід вживати 2,5% жирності і без добавок. Яйця - не частіше 3-4 разів на тиждень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Обов'язково намагайтеся їсти на обід супи, супи-пюре. Фрукти сезонні. Солодощі: халва, печені яблука, мармелад, зефір, галетне печиво, компот із сухофруктів", — додала дієтолог. Крім того, також можна робити корисні для дитини і вас самих раз розвантажувальні дні раз на тиждень.

І останній секрет від Ніни Радзієвської-покупка вже готової здорової їжі в баночках (дитяче харчування).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, збереження жіночого репродуктивного здоров'я: названо 9 обов'язкових продуктів.

Як повідомляв "Знай.ua", лікарі "Я соромлюсь свого тіла" навчили українців здоровому сну: головне ні з ким, а як.

Знай.ua писав, просто перестаньте це їсти: лікарі розкрили, від яких продуктів атакують гіпертонія і головний біль