Буває, що прищ з'являється в найневідповідніший момент перед побаченням або важливою зустріччю. Замаскувати таку проблему не завжди вдається, але є перевірений лайфгак, який допоможе позбавитися прища за ніч. Про це пише gazeta.pl.

Існує чимало спеціальних засобів, які мають допомогти у боротьбі з прищами, але коли проблему потрібно вирішити у найкоротший термін – такий метод не є ефективним. Якщо прищ вискочив напередодні важливої ​​зустрічі або побачення, то можна спробувати позбутися його всього за одну ніч.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Що потрібно робити?

Перше, що не може не тішити – витрачатися на дорогі кошти не доведеться. Усунути почервоніння і усунути висип допоможе пакетик звичайного зеленого чаю без добавок і підсолоджувачів. Також можна використовувати заварювання.

Чай слід залити окропом та дати йому час настоятися. Коли напій охолоне – можна приступати. Якщо це чайний пакетик, його слід прикласти до прища приблизно на 15 хвилин і потім йти спати, не змиваючи чай. Попередньо шкіра має бути очищена від косметики або інших засобів догляду.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Якщо використовується заварка, слід використовувати ватний спонжик. Порядок дій такий самий як і з пакетиком.

За словами експертів, зелений чай чудово знімає запалення, підсушує шкіру та бореться із висипаннями. До ранку прищ повинен зійти чи стати практично непомітним.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як запобігти появі прищів: кілька простих порад від дерматологів.

Також наш портал інформував, догляд за особою: додаткові засоби, від яких шкіра виглядатиме краще.

Крім того, ми писали, напої довгожителів: які види чаю здатні запобігти передчасному відходу у вічність.