Щорічно сайт 500px.com відкриває ряд номінацій під назвою "Краще за рік". Серед безлічі категорій є та, що приємна і зрозуміла всім - від людей, для яких фотографія знаходиться "десь там, за горизонтом", до справжніх цінителів фотографічного мистецтва.

І що б ви не шукали на цих знімках: красу оголеного жіночого тіла або глибокий психологізм - повірте, ви це знайдете.

Журі номінації стверджує, що кожна з вибраних фотографій має художню цінність і знята не заради наготи. До речі, всі знімки зроблені звичайними користувачами сайту.

Раніше студентки британського вузу роздяглися для календаря. Дівчата здивували тим, що на сторінках календаря вони повністю оголені.

Читайте також: Оголені дівчата на тлі зимових пейзажів (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вони гордо тримають весла і посміхаються зі сторінок календаря. Його випустили як благодійність. Виручені гроші від продажу підуть до фонду боротьби з раком.

Студентки розповіли, що їм холодно було позувати на холоді оголеними, але їх спонукала до цього добра справа. Під час зйомок вони підбадьорюють один одного, сміються, щоб не замерзнути.