Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що Кабмін займається не вирішенням проблем, а розподілом грошових потоків.

сьогодні був на засіданні уряду і був вражений. Ми обговорюємо якісь рейтинги регіонів. У когось рейтинг 32%, у когось 28%. Які рейтинги? Які регіони? Конкретна проблема, конкретна афера. Вони сидять на потоках , вони ділять ці потоки. І коли вони дізналися, що Саакашвілі і його команда хоче щось там поміняти, вони кажуть, ну добре, поки цей божевільний там орудує, ми ці потоки перенесемо в Київ і Дніпропетровськ, там можна все залагодити і спокійно отримувати щомісяця собі в кишеню. А те, що країна в цей час розвалюється ... ", - на думку Саакашвілі, це нікого це не цікавить.

З контрабандою в країні ніхто не бореться, зазначив політик. Після того, як в Одесі перекрили канал "нелегальщини", знайшли можливість його обійти, і в підсумку в Україні нічого не змінилося.

Читайте також: Саакашвілі знайшов в Одесі персональний пляж екс-міністра екології

"Машини зараз заїжджають, у мене всі цифри і факти. Машини привозять контрабанду в Київ, розмитнюють і знову везуть до Одеси. На Сьомому кілометрі більша частина розмитнення зараз йде через Київ і Дніпропетровськ і повертається до Одеси. Тобто, однією рукою вони мене там призначили, з іншого боку забрали у мене повноваження. Однією рукою вони дали мені гроші, інший - забрали ці гроші. Ми що, в наперстки граємо? Ми з чим граємо? Це ж не проти Саакашвілі інтриги. Це інтриги проти українського народу. Проти його безпеки, проти його майбутнього! Це гра з вогнем! Особливо в українській Бессарабії ", - підкреслив Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Відповідаючи на запитання, чи говорив він про це з главою уряду Арсенієм Яценюком, він зазначив:

"Ми поговорили ... Він вважає, що проблеми на митниці повинні вирішувати ті, хто керує митницею", - додав глава Одещини.