Біля Верховної ради поліція затримала двох активісток FEMEN, які прийшли на акцію за прийняття поправки на захист прав сексуальних меншин в Трудовий кодекс.

Акція "Стоп, гомофоб!" тривала кілька хвилин, потім двох активісток забрала поліція. Громадське ТБ оприлюднило фотографії з майданчику біля парламенту, де другий день проходить громадська акція. Вони вимагають нардепів прийняти необхідні для запровадження безвізового режиму закони. Сьогоднішню акцію назвали "Тисни". Попросили всіх охочих принести з собою годинники, аби нагадати депутатам, що "час спливає".

"Велика кількість годинників на площі біля ВР нагадуватиме, що час прийняття законів минає. Свідомі українці дуже не люблять марно втрачати час, тим більше, їм не подобається, коли його крадуть разом із майбутнім. Тому цього разу акція буде дещо зліша, хоча і традиційно мирна", - написали організатори в оголошенні про акцію в Фейсбуке.

Читайте також: Отримати безвізовий режим у 2016 році цілком реально — Огризко

Нагадаємо, що сьогодні депутати спробують втрете прийняти пакет законів для виконання плану з отримання Україною безвізового режиму з Євросоюзом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще