Колишній голова Одеської ОДА Ігор Палиця дипломатично заявив, що із задоволенням поступився місцем керівника області Михеїлу Саакашвілі. Про це він заявив після представлення нового губернатора активу регіону.

Він підкреслив, що Саакашвілі - досить авторитарний, сильний і досвідчений чоловік. У зв'язку з цим висловив надію на те, що місцеві еліти будуть обережніше висловлюватися щодо дій нового керівника області, а не так як раніше щодо нього самого.

За словами Палиці, напередодні він мав годинну розмову з президентом Петром Порошенком.

"Президент розпитував мене про проблеми регіону, особливості, людей. Потім подякував за роботу, бо за рік, який я очолював область, нам вдалося не просто утримати регіон у складі України. За цей час люди тут навчилися розуміти одне одного", - сказав він.

Палиця додав, що на посаду голови Одеської облдержадміністрації були різні претенденти, і йому подобалися не всі. Але кандидатура Саакашвілі його приємно здивувала.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі здасть Одесу росіянам - Коломойський

"Із задоволенням поступаюся місцем. Сподіваюся, що у нього вийде зробити щось схоже, як у Грузії. Може, завдяки його авторитету, напору, вдасться зробити те, що не встиг я", - зазначив політик.

Крім того, Палиця повідомив, що президент України Петро Порошенко пропонував йому дипломатичну роботу і посаду у держсекторі, але він відмовився.

"Поки не знаю, де я себе знайду. Я поки не думав про це, ще не вирішив. Хоча президент пропонував мені дипломатичну роботу і роботу в держсекторі, але я відмовився", - сказав він.

Палицю називають людиною бізнесмена Ігоря Коломойського. Він був депутатом кількох скликань. Одещину очолював рік. На цій посаді багато зробив для зміцнення обороноздатності регіону.