Олександр Терещук, якого внаслідок люстрації звільнили з посади начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у місті Києві, знову повернувся на свій пост.

Про це повідомив сам держдіяч на сторінці у Facebook.

"Персонально інформую вас, що Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим підисано наказ, згідно з яким мене повторно призначено начальником ГУМВС України в місті Києві", – йдеться у повідомленні.

Олександр Терещук каже, що вже готовий відновити свою діяльність.

Читайте також: Скандальний начальник київської міліції потрапив під люстрацію

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Відсьогодні знову максимально занурююся в робочі процеси. Обов'язково продовжу інформувати вас про результати роботи, а також по можливості оперативно реагуватиму на звернення громадськості", – зазначив він.

Нагадаємо, Олександра Терещука звільнили у зв'язку з люстрацією 5 червня. Згідно з розслідуванням журналістів, чиновник збудував триповерховий будинок на землі, заарештованій через підозру в незаконному виділенні.