У четвер, 15 жовтня, Департамент МВС по боротьбі з економічною злочинністю спільно з Генпрокуратурою України затримали працівника фіскальної служби під час отримання хабара у розмірі 115 тисяч гривень.

Начальник департаменту Ігор Купранець повідомив, що один із голів відділення ГУ ГФС в Харківській області в змові зі своїм начальником, вимагав від приватного підприємця хабар за те, що податкова не буде втручатися в діяльність його фірми.

Читайте також: Глава відділу тарифів Одеської митниці погоріла на великому хабарі

Хабар мав стати щомісячною платою фіскалам. Таку суму зловмисники призначили, виходячи з розрахунку 10% від загального обсягу товарообігу на підприємстві.

Одного з чиновників затримали на підставі статті "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою". Слідство триває.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще