Вчора,13 січня, о 13:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на 3-му кілометрі траси Зміїв – Балаклія поблизу с. Задонецьке сталася дорожньо-транспортна пригода. Бензовоз DAF з'їхав з дороги в кювет на поле та перекинувся. Автомобіль прямував з міста Житомир в місто Сєвєродонецьк Луганської області.

"До місця виклику було направлено відділення 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини Зміївського району у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки", - повідомляє державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: На Луганщині знайшли 2 тонни пального та 10 мішків одягу (фото)

Після прибуття рятувальників було встановлено, що внаслідок ДТП жертв немає. В ємності, яка перевернулась, знаходилось приблизно 36 тонн дизельного пального, ємність поділена на 7 відсіків. Із заливної горловини одного з відсіків підтікає дизпальне (близько 8 літрів за півтори години). Розгерметизації ємкості не було. О 14:30 підтікання палива припинилось.

До місця події з міста Зміїв відправився бензовоз для перекачки пального. О 16:00 закінчилась перекачка з одного відсіку ємністю 5 тонн. О 17:50 до місця події прибув бензовоз для перекачки решти пального із Сєвєродонецька. Роботи з перекачки палива закінчились о 04:00 14 січня.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поставити на колеса авто DAF та транспортувати його з місця ДТП планується зранку 14 січня після прибуття крану та автомобілю-платформи. Під час проведення перекачувальних робіт на місті події чергували співробітники Служби порятунку.