Вчора під Луганськом прикордонники виявили паливно-мастильні матеріали, які незаконно перевозив транспортним засобом громадянин України. Водій їхав на автомобілі "ГАЗ" з міста Куп'янська, де був зупинений прикордонниками на контрольному посту в н.п. Троїцьке Луганської області. "Під час перевірки документів та огляду автомобіля було встановлено, що українець перевозить понад 2 тонн дизельного палива без відповідних документів", - пише на своєму сайті державна прикордонна служба України.

Для з'ясування всіх обставин, громадянина і вантаж передали співробітникам Національної поліції в Луганській області.

Крім того, під час моніторингу та чистки кордону в Сумській області прикордонники виявили заховану в снігу партію товарів народного споживання.

Читайте також: Керівників прикордонного загону затримали за хабарі (фото, відео)

Прикордонний наряд відділу "Краснопілля", який проводив огляд кордону, виявив товар на напрямку українського н.п. Миропілля і російського Поповка в декількох метрах від кордону. Десять мішків з одягом були зариті в снігу і прикриті гілками дерев.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також біля знайденого схованки прикордонники виявили сліди під'їзду до держкордону легкового автомобіля. Прикордонними нарядами даний напрямок перевірено, ознак порушення кордону не виявлено. Товар передано в ГФС.