Співробітники Служби безпеки України і військової прокуратури затримали начальника та заступника начальника одного з відділів прикордонної служби Бердянського прикордонного загону. Їх спіймали, коли вони отримували хабар. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зловмисники отримували регулярно гроші від іноземців. Вони платили їм за те, щоб безперешкодно перетинати державний кордон. Прикордонників правоохоронці затримали під час отримання частини хабара. Його розмір склав 7 500 гривень, а також 200 доларів.

Читайте також: У столиці поліцейського спіймали на хабарі (фото)

Окрім цього, вдалося задокументувати ще декілька епізодів хабарництва на 11 тисяч гривень та 300 доларів. Зловмисникам повідомили про підозру за статтею Кримінального кодексу "одержання неправомірної вигоди".

Нагадаємо, співробітники військової контррозвідки СБУ затримали двох військових Національної гвардії під час отримання хабара. Керівник однієї зі служб Головного управління Нацгвардії вимагав гроші від приватного підприємця. Бізнесмен керував капітальним ремонтом будівлі на території гвардійської бази. Військовий хотів отримати 20 тисяч гривень за те, щоб підписати акти виконаних робіт.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще