Сьогодні в Запоріжжі проходить акція "Cпільними зусиллями проти торгівлі людьми в Україні". Волонтери розповіли мешканцям міста, як не стати рабами за кордоном.

Як пише "Радіо Свобода", волонтери пропонують запорожцям самостійно оцінити ризики під час працевлаштування за кордоном. Крім того, у розважальній формі маленькі мешканці міста також можуть ознайомитись із небезпекою торгівлі людьми.

"Доки батьки відповідають на питання в анкеті, діти також отримують корисну інформацію. Ми розповідаємо, з ким не можна знайомитись на вулиці, коли залишився без дорослих", - прокоментував акцію волонтер Наталя Черкасова.

Організатори акції роздають перехожим листівки на залізничному та автовокзалі. Крім того, подібні заходи планують влаштувати ще в 14 містах України, а напередодні про небезпеки рабства розповіли киянам.

Читайте також: Названо улюблені місця відпочинку українців

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, 30 липня в усьому світі відзначають День боротьби з торгівлею людьми. Волонтери з різних країн активно розповсюджують інформацію для обізнаності населення.