На території Міжнародного центру миротворчості і безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ Збройних сил 12 серпня розпочався III-IV модуль ІІ этапу українсько-американских навчань Fearless Guardian 2015. Перерва між етапами тривала майже місяць.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії.

Навчання проходять на Яворівському полігоні у Львівській області.

В них беруть участь військовослужбовці Нацгвардії Східного та Північного ОТО.

Причиною перерви на навчаннях Fearless Guardian 2015 стало проведенням масштабних міжнародних маневрів Rapid Trident 2015.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Англійські військові будуть тренуватимуть бійців АТО (фото)

Мета чергового начального модуля полягає у вдосконаленні навичок бійців під час патрулювання, проведення спеціальних операцій в місті, супроводження та охорони військових колон, а також евакуації пошкодженої техніки.

II етап навчань закінчиться польовим виходом. На ньому нацгвардійці вже на практиці відпрацюють теми, пройдені за весь період навчань.