85-річна волонерка з Дніпропетровська всю пенсію та зароблені гроші від продажу трав витрачає на наших воїнів.

Людмила Савченко, не зважаючи на свій похилий вік, майже щодня проводить на дніпропетровському ж-д вокзалі в кімнаті відпочинку для солдатів, яку організували місцеві волонтери. Там бійці АТО можуть абсолютно безкоштовно поїсти, випити гарячого чаю і відпочити перед поїздом.

"У баби Люди дуже важка доля. Її батька назвали ворогом народу, і він загинув у сталінських таборах. У дитинстві її сильно утискували. Вона пережила і голодомор, і війну. У мирний час їй теж нелегко було, на старості років її дочка вигнала з дому, оскільки старенька заважала її спиватися. Але вона міцна: навіть тоді збирала трави, сушила їх і продавала, а гроші віддавала волонтерам. Наші дівчата її підібрали, одна волонтерка забрала до себе додому. Ледве її умовили, оскільки баба Люда не хоче бути тягарем для когось", - говорить "Знай" один з волонтерів кімнати відпочинку для солдатів на вокзалі Марта Туманова.

Читайте також: Пенсіонерка в Донецькій області щодня мітингує проти Путіна

Волонтери говорять, що бабуся Люда дуже допомагає ім. "Завжди приносить якісь продукти в центр на вокзалі. Вона може поїхати на інший кінець міста з самого ранку, щоб купити за свої скромні заробітки хороших яблук, наприклад, для солдатів", - говорить Марта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

А солдати вважають за честь сфотографуватися з нею.