Голосіївське райуправління МВС відкрило кримінальне провадження за фактом зникнення на території окупованого Криму представника Автомайдану, друга засудженого в Росії кінорежисера Олега Сенцова Василя Черниша.

Про це повідомили в столичному МВС.

За даними правоохоронців, активіст пропав 15 березня 2014 року в Севастополі, за день до того, як у Криму провели незаконний референдум про статус півострова.

Читайте також: В столичному театрі Франка покажуть виставу за п'єсою Сенцова

Як повідомляють Крим.Реаліі, координатор Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник вважає, що викрасти активіста могла місцева "самооборона" або російські спецслужби.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відзначимо, що Олег Сенцов брав участь у пошуках зниклого активіста Автомайдану, після чого ФСБ звинуватила кінорежисера в тероризмі.