До Дня Національної гвардії України на одному із вокзалів Києва відбувся незвичний флешмоб, учасники якого здивували киян та гостей міста танцями та виконанням патріотичних пісень. Про це пише hromadskeradio.org.

В приміщенні Центрального залізничного вокзалу, а саме у його Південному залі, виконанням військово-патріотичних пісень вразили Військовий оркестр у кількості понад 30 учасників, які співали бойових пісень та учасники Академічного ансамблю Національної гвардії України, які дивували відвідувачів своїми танцями.

Послухати імпровізований концерт могли не лише відвідувачі вокзалу, але і звичайні кияни, які прийшли підтримати своїх захисників. Людей приємно здивував такий флешмоб, багато хто переконаний, що таке дійство піднімає патріотичний дух та змушує ще раз нагадати про подвиг тих бійців, які сьогодні захищають Україну від російської агресії.

Читати також: "Київводоканал" стурбований зараженням Десни

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День Національної гвардії. Це свято відносно нове, однак його патріотичність позитивно сприймається українцями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще