Друзі вбитого 23-річного Вадима "Моргана" Пінуса показали відео, де хлопця нагороджують за героїзм під час війни на сході. Робить це в.о. командувача Нацгвардії генерал-лейтенант Микола Балан. Відео опубліковане 25 лютого.

"Від імені міністра внутрішніх справ, від себе особисто, від командування Нацгвардії хочу подякувати за те, що в нас є такий підрозділ. Чи сказати, один із підрозділів, якому можна поручити виконання тих чи інших завдань", - каже Балан.

Матеріал по темі: На місце пам'яті Моргана принесли стріляні гільзи

Поруч із генералом – ідеолог організацій "Патріот України" та "Соціал-Національної асамблеї" Олег Однороженко. За спиною – відомий "рятувальною операцією в Непалі" голова ДСНС Зорян Шкіряк. У лютому він був радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Однороженко називає по черзі прізвища. Хлопці виходять, отримують медалі "Незалежність України". Їм аплодують. Пінусу плескають найдовше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Харків'янина Моргана вбили в ніч 4-го травня на столичній Дарниці. В міліції кажуть, що він пограбував АЗС вбив двох працівників міліції, які його переслідували, ще трьох поранив.