Масштабна аварія трапилась сьогодні в штаті Пенсільванія. На швидкісній тарасі № 78 в ДТП потрапило відразу 50 автівок і ця кількість не є кінцевою. Про це сьогодні пишуть у виданні Fox News, повідомляє Знай.ua.

Поліція вже повідомила, що зараз оперативно працює на місці аварії, однак поки не в змозі підтвердити остаточну кількість пошкоджених автомобілів та людей, які зазнали травмувань. Попередньо говорять про трьох потерпілих.

Читати також: У Голландії підняли з дна ціле судно XV століття

Керівник поліції Пенсільванії Девід Леброн повідомив, що причиною аварії стали снігові замети та сильна ожеледиця на трасі. В США, і особливо на його Східному узбережжі, досі зберігається складана погодна ситуація. Місцевий метеоцентр повідомив, що за останню добу в штатах температура знизилась до рекордних – 23 градусів морозу із вчорашніх -3-5 ˚С. В самій Пенсильванії також дуже холодно – там -10˚С.

Відомо, що аварія трапилась поблизу міста Фредериксберга на магістральній трасі. Зараз поліція перекрила рух по цій дорозі в обох напрямках. Поліція повідомила, що багато пасажирів автівок досі залишається в них заблокованими.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще