Студента із Московської області Влада Колєснікова, який прийшов на навчання із жовто-блакитним прапором з написом "Повернути Крим!" побили однокурсники. Дід хлопця відібрав у нього паспорт та не заперечує, якщо онука кинуть до в'язниці.

Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Так вже вийшло, що сьогодні мої одногрупники вирішили виконати свою стару обіцянку: а саме, скажемо м'яко, "аргументувати свою позицію грубою силою". В цілому я живий-здоровий і не рахуючи кількох синців, розбитої губи і пари крапель крові я повністю в порядку і неушкоджений", - написав Влад.

Він розповів, що про всяк випадок задокументував побої у місцевому травмпункті, а поліції не назвав імен тих, хто його бив, сказавши про них - "невідомі люди".

Читайте также: Фото дня: московський студент вимагає повернути Крим Україні

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коли дід Колєснікова дізнався про те, як онук відстоює свою позицію, він відібрав у нього паспорт і вирішив відправити до батька в Жигульовск "подалі від Москви".

"Ти мій ворог. Ти зрадив країну, ти підтримав хохлів, ти малолітній дурень. Не розумієш, що США використовує їх як гарматне м'ясо, щоб завалити Путіна. Ти загроза мені і моїй родині. За тобою прийдуть. Міліція сказала мені , що 3 липня тебе посадять, як тільки тобі виповниться 18 . І я буду тільки радий. Таких, як ти, треба стріляти. Всіх американців, хохлів, всю західну Європу треба вирізати. Тих, кого ти так підтримуєш", - цитує свого рідного дідуся Влад.

Незважаючи на це, хлопець розгніваному родичу відповідає, що все одно його любить, але стоїть за "праве діло".

Нагадаємо, на початку червня студент одного із технікумів міста Подольськ Московської області Влад Колєсніков прийшов на навчання із жовто-блакитним прапором, на якому написав чорним маркером "Повернути Крим!".

"Рівно за 5 хвилин після того, як я переступив поріг, мені обіцяли розбити морду мої ж однокурсники. Вчителі дуже "м'яко" радили прибрати прапор. А через 40 хвилин я зустрів бухого слюсаря, який люто мені доводив, що він "ветеран війни за Крим" і що мене закопає, якщо я не заберу прапор з футболки", - розповів він.

За його словами, на аргументи що анексія Криму та масові вбивства в Україні є ганьбою Росії, він отримував у відповідь лише брутальні лайки.

Класний керівник хлопця також пообіцяв "завалити" його на іспитах.