Популярний український співак MELOVIN представив свій новий кліп на пісню "Ти". Нове відео з'явилося на офіційному каналі MELOVIN в Youtube у суботу, 20 липня і вже набрало понад 17 тис. переглядів.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У пристрасному кліпі, головними героями стали сам MELOVIN і переможниця конкурсу "Королева України 2018" Яна Лауринайчуте. Режисером "Ти" виступив Тарас Голубков, що працювала над відео на пісню Under The Ladder, з якою Меловин виступав на Євробаченні. Зйомки кліпу "Ти" проходили у Києві. Про спільну роботу з Яною Лауринайчуте Меловин раніше розповідав в інтерв'ю.

"Ми з Яною спрацювалися шикарно – розумна, красива, та ще й талановита актриса! Для мене це були найважчі зйомки – жарко і задушливо до такої міри, що паморочилася голова. В кадрі я перебував 20 годин, а тому з кожною годиною було все складніше і складніше. Але як раз підтримка Яни допомагала тримати себе в руках, за що їй велике спасибі", – розповів співак.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фанати прийшли в захват від нового зухвалого кліпу вокаліста і засипали його компліментами в коментарях. Вони відзначили, що кліп перевершив всі очікування і вийшов справжнім шедевром.

"Це кліп який приголомшить всіх,кліп який потрапить в топ, я його дивилася з відкритим ротом тому що на стільки красивий він і просто немає слів на скільки цей кліп крутий 😍🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️Вогонь", " Ха, а кліп перевершив мої очікування😍 А Мэловин, хоч за життя перевершує мої очікування, але в цьому кліпі перевершив навіть сам себе))) Естетика зашкалює, а плані акторської майстерності це ну дуже талановито! Гордість, гордість😍", " Талановита людина талановита в усьому💙 Мел вітаю!😎 кліп дуже шикарний🔥🔥🔥,хочу увидкть тебе в кіно💜💜💜", " Круто!!! MELOVIN - ти найкращий!!!", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Melovin зворушливо привітав найріднішу жінку.

Як повідомляв Знай. ua, Melovin пожертвував голосом заради мистецтва.

Також Знай. ua писав, що Melovin роздягнувся прямо на людях, і тут почалося.