Журавлина - дуже корисна ягода, яка може захищати здоров'я людини.

У холодний сезон доступ до ягід, фруктів і овочів обмежений, що може значно погіршувати якість харчування. Однак ще наші предки знали про цю проблему і знаходили їй рішення — наприклад, у дуже корисній журавлині. Якщо ж ви хочете ще більше користі отримати від цієї диво-ягоди — зверніть увагу на позицію окремих медичних спеціалістів, які розповідають про надзвичайні властивості рослини.

Знай.ua розповідає про харчову цінність журавлини на основі розміщеного на телеграм-каналі доктора Бергмана матеріалу, який своєю чергою є викладом змісту книги "Еда, меняющая жизнь. Откройте тайную силу овощей, фруктов, трав и специй" Ентоні Вільяма.

журавлина
журавлина

Так, журавлина багата антиоксидантами (наприклад, антоцианами), які допомагають при серцево-судинних захворюваннях і атеросклерозі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як стверджують автори, у ній також містяться сполуки-фітоестрогени, які знешкоджують інші естрогени, які ваш організм отримує із зовнішніх джерел, таких як пестициди, синтетичні хімікати та інші шкідливі речовини.

Журавлина, скріншот: YouTube
Журавлина, скріншот: YouTube

На думку окремих медиків, журавлина повністю знищує ці токсичні гормони, що викликають безліч проблем з жіночим здоров'ям і можуть порушувати гормональний баланс у чоловіків (викликаючи такі проблеми як імпотенція, безпліддя та ін.). Ці ягоди містять величезну кількість речовин і сполук: серед них такі, які виводять з організму радіацію; амінокислоти, що захищають сполучні тканини; ферменти, які очищають організм.

Ентоні Вільям — всесвітньо відомий цілитель і, медик-медіум. Він вірить, що дари природи не тільки здатні надати нам емоційну підтримку і дати цінну духовний урок, але і позбавити від таких серйозних проблем, як: тривожність, аутоімунні розлади, рак, діабет, проблеми з травленням, хронічна втома, харчові алергії, безпліддя, безсоння, мігрені, зайва вага і багато інших.

Нагадаємо, Чому журавлина - зимовий скарб? Дієтологи приголомшили відповіддю.

Як повідомляв Знай.uа, на Новий Рік краще відмовитися від шампанського: які загрози несуть напої з бульбашками.

Знай.uа писав, невідомі властивості українського сала: ці секрети знали справжні козаки і ніколи не хворіли.