Заступник комбата 47 ОМБР Олександр "Геній" Ширшин висловив свою точку зору щодо того, як має зараз проходити мобілізація в країні. На його думку, заходи мають бути жорсткими, щоб люди зрозуміли, наскільки важливою є зараз згуртованість у протистоянні злу.

Відео із заявою Генія було розміщено в інтерв'ю на YouTube.

"Боятися підриву довіри через мобілізацію, я думаю, що не варто. Стосовно того, які правила повинні бути – мобілізація має бути жорсткою. Ера добровольців на сьогоднішній день закінчилася. Комусь у дім вже постукали, хтось пережив окупацію, хтось пережив згвалтування, пережив смерті, бачив як розстрілюють їх близьких, а хто досі сидить і п'є собі лате. Так не має бути. Люди мають бути одним цілим у протистоянні цьому злу", – сказав він.

І, здавалося б, все в цих словах звучить як те, що зараз є логічним, об'єктивним, але не сказати, що прийнятним в очах простих людей.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024
Показати ще

Громадськість не зустріла з привітанням подібні слова, і один військовий відгукнувся на них, розповівши свою точку зору:

"Добре сидіти в 20 км від бойових (дій, – ред.) і на хлопцях наживатися. За таких як ти багато хлопців полегло. Прикриттів на бойових немає. Воювати нічим. Броні немає на точці, артилерії немає. Командуванню наплювати на військових.

Нагадаємо, чому мамам краще не відмовлятися від дітей заради батьків-одинаків: від мобілізації врятує, але є одне "але"

Раніше ми писали про те, що дійсно потрібно в підручнику: список і реальний досвід воїна

Крім того, Знай.ua повідомляв, що в військовий поскаржився на те, що воювати беруть тепер тільки "хворих"