Нещодавно голова податкового комітету Верховної Ради нардеп Данило Гетманцев з'явився на публіці з новим аксесуаром – червоною ниткою на зап'ясті. Такий браслет, популярний близько десяти років тому, вважається оберегом від пристріту та псування.

Ймовірно, Гетманцев вирішив, що йому не завадить додатковий захист, враховуючи скільки ворогів він нажив своїми економічними реформами та прогнозованим дефолтом у серпні.

Про це розповів Інформатор.

Данило Гетманцев / фото: Інформатор
Данило Гетманцев / фото: Інформатор

Червона нитка на зап'ястя, навіть найтонша, за народними повір'ями захищає від негативних енергій. Але Гетьманцев вибрав подвійну нитку. Можливо, він вважає, що одна нитка не впорається з кількістю заздрісників та критиків, які в нього з'явилися через його економічну політику.

Популярні новини зараз
Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

За переказами, червону нитку потрібно носити, доки вона не спаде сама. Вважається, що вона посилює інтуїцію, захищає від темних сил та негативних емоцій, а також допомагає вирішувати проблеми з найкращими перспективами.

Червона нитка / фото: Pinterest
Червона нитка / фото: Pinterest

Священик Одеської єпархії Микита Комов розповів, що Церква заперечує існування пристріту і вважає, що носіння таких оберегів, як червона нитка, для християн є неприпустимим.

"Головним джерелом зла в нашому світі є біси. А порча чи щось інше приходить на людину через те, що вона відходить від Бога, живе неправильно. Тоді біси мають владу над цими людьми. В такому випадку ніяка червона нитка не може допомогти", – підкреслив священник.

Нагадаємо, Гетьманцев анонсував підвищення податків: "Всі разом власним коштом профінансуємо"

Раніше ми писали про те, що про дешевий одяг можете забути: "секондам" прикрутять податкові гайки

Крім того, Знай.ua повідомляв, бізнес та армія України на межі: наслідки будуть плачевні