У Києві 36-річна Катерина Бабкіна втопила в озері двох своїх малолітніх дітей. Моторошну історію який день продовжують обговорювати в мережі.

При цьому настрої коментаторів змінилися і тепер багато хто навіть співчуває нещасній жінці. Хоча жахливий вчинок і не виправдовують.

Коментатори відзначають, що у жінки явно тяжкий психічний розлад. Багато з них шоковані і висловлюють своє обурення тим, що близькі люди не звернули увагу на стан жінки.

Саме близькі родичі і чоловік жінки, які були байдужі до її станом і могли запобігти цю трагедію. Користувачі впевнені, що жінка важко хвора і їй необхідно лікування.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У жінки сильний психічний розлад, її необхідно серйозно лікувати. Дітей дуже шкода, непоправне горе. Невже ніхто не помітив, що з нею щось не те?", "Не судіть, та не судимі будете, ніхто не може зрозуміти, та й я не розумію, я знаю, що не тільки вона винна…. шкода діток не повернути", "У неї типові ознаки шизофренії. Людина хвора.

Треба було бити тривогу, коли почалася затяжна депресія. При біполярному розладі, у період збудження людина може бути небезпечний собі і оточуючим", — пишуть в мережі.

Правоохоронці зазначають, що 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їх спільних дітей (дівчинку, 2012 р. н., і хлопчика, 2013 р. н.) і зникла.

"Все почалося з того, що батькові зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон дитини. Він поїхав на зустріч, забрав телефон і поїхав за місцем проживання дітей та їхньої матері. Двері в квартиру виявилася відкритою, а вдома нікого не виявилося", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, українці повстали проти виховательки, яка вбила найрідніших. Винуватиця у своїх свідченнях постійно плутається, поки не може адекватно пояснити свого вчинку.

Як повідомляв "Знай. ua", потопила дітей, а сама не змогла: мати-вбивця шокувала заявою.

"Знай. ua" писав, що киевлянка, яка вбила власних дітей, зробила страшне визнання.