У Києві під приміщенням міської адміністрація зібрався масовий мітинг. Люди викликають мера Віталія Кличка, аби той нарешті звітував про незаконне будівництво.

Як повідомляє спеціальний кореспондент "Знай.ua" з місця подій, мова йде про мешканців комплексу "Перспектива". Вони хочуть, аби влада нарешті врегулювала їх проблеми із житлом.

"Три відсіки житлового комплексу були побудовані, а на четвертому будівництво зупинилося. Згодом виявилося, що у забудовника немає офіційних документів, тобто квартири нелегальні. Де нам тепер жити?", - говорить один з постраждалих киян Микола Солонець.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вони не хочуть спати просто неба, адже вклали в це будівництво гроші – а тепер ні житла, ні фінансів. Кличко до мітингувальників, до речі, досі не вийшов.

Дивіться: Мітинг під КМДА

Нагадаємо, батько-машиніст переїхав сина. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві невідомі кинули під двері Андріївської церкви пляшки із запальною сумішшю. Також "Знай.ua" писав, у Києві від самого ранку, 15 листопада практично у всіх районах міста ускладнено рух транспорту.