Складні погодні умови у Київській області спровокували велику кількість ДТП.

через негоду в Київській області відбулося більше 30 ДТП. Таку статистику озвучили в ГУ Нацполиции Київської області. Повідомляється, в результаті аварій, які сталися 12 грудня в Київській області, одна людина загинула, ще одна травмувалася.

Поліція в черговий раз закликає водіїв не порушувати ПДР, дотримуватися безпечної дистанції на дорогах і без необхідності не виїжджати з гаража.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Прохання до пішоходам в умовах недостатньої видимості несподівано не виходити на проїжджу частину перед автомобілем, переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях.

Крім того, радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи - це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Не нехтуйте власною безпекою і безпекою інших учасників дорожнього руху!", - звернулися до всіх учасників дорожнього руху правоохоронці.



Нагадаємо, Автобус з українцями перекинувся в Словенії: є жертви

За попередніми даними, в транспортному засобі лопнула шина, що і стало причиною його перекидання на бік. Через кілька хвилин на місце події прибув ще один мікроавтобус "Мерседес Спринтер" на українській реєстрації.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" У Дніпрі голий водій намагався втекти від копів, а потім застрелитися

На перетині Січеславської Набережної та Стрілецької дивізії 6 сталася аварія. Відомо, що водій авто Skoda влетів в огорожу під Мерефо-Херсонським мостом. За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що інцидент стався в той час, коли "гонщик" намагався зникнути копів на високій швидкості.

ТакожЗнай.иа" писав, що Безбожну бійку тернопільський священиків показали зсередини храму: відео

В мережу виклали новий ролик, на якому показано драка у храмі села Вынятинци Заліщицького району. Священнослужителі "шарпали" один одного на очах у громади. Нікого з них люди не змогли заспокоїти. Під час сутички був знищений тетрапод та інші церковні атрибути.