В українській столиці завжди були одні з найвищих тарифів на послуги таксі. Так, в мережі з'явилася інформація про просто космічне замовлення, яке обійшовся пасажиру в кілька тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Х.К".

"Що бл*ть? 2500 за таксу? Uber, ви там зовсім й**нулись? Якими дворами ви там на адресу їхали, водила закладки збирав?", - повідомила користувач Юлія Романовська.

Варто нагадати, що в Києві, пізно ввечері в суботу, 8 грудня на Куренівці сталася масштабна ДТП. Вантажівка влетіла у два легкових автомобіля, а потім водій одного з легковиків потрапив під колеса таксі. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook. Страшна аварія сталася на перехресті вулиць Скляренка та Куренівської.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Легкові автомобілі Audi і Hyundai стояли на світлофорі в той момент, коли їх протаранив вантажівку MAN. Вантажна машина рухалася з перевищенням швидкості. Відомо, що водій транспортного засобу перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Тест показав у його крові 2,16 проміле алкоголю. Повідомлялося, що в аварії ніхто не постраждав і пошкодження отримали лише легкові автомобілі. Однак без жертв не обійшлося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сьогодні близько 14 години дня ввели план "Сирена" через стрілянину в Солом'янському районі. Правоохоронці розшукують чорну Volvo XC90. В ній знаходяться невідомі в масках, які стріляли в людину на авто Nissan біля "Мегамаркету" у Солом'янському районі. Після стрілянини невідомі втекли. У розшукуваного автомобіля є характерні прикмети: під переднім бампером є вставка срібного кольору, а також встановлено протитуманні фари.

Нагадаємо, у Києві почали труїти таксистів: один уже помер, ще троє у лікарні.

Як повідомляв Знай.uа головне піар: розрекламований експрес до Борисполя залишив десятки людей посеред поля.

Знай.uа писав, "таксист в шоці, напевно": українська Кардашьян зробила це вперше за 10 років.