У Києві невідомі посеред ночі попробивали колеса машин на іноземних номерах. Відповідні фото оприлюднено на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

"Сьогодні вночі в Солом'янському районі багатьом власникам автомобілів на єврономерах попробивали колеса. Вранці на шиномонтажах були черги. Майже у всіх - проколи з правого боку ...", - йдеться в коментарі до знімків.

Поки що невідомо, чиїх це рук це була справа, але швидше за все – однієї людини, судячи із характеру пошкоджень.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Що робити, якщо пробили колесо?

Підійшовши до автомобіля, ти виявив, що хтось проколов колесо, однак перш ніж лізти в багажник за домкратом і запаскою варто оглянути покришку на предмет великого порізу і якщо такого не виявлено, спробувати просто накачати вивільнивши шину, за допомогою насоса або краще компресора, щоб без зайвих проблем доїхати до найближчого пункту шиномонтажу.

Якщо ж прокол колеса був здійснений ножем або яким-небудь іншим великим і гострим предметом, то в цьому випадку вам доведеться замінити колесо на місці за допомогою домкрата і відправитися на шиномонтаж, встановивши запаску.

Краще, аби були в запасі кілька металевих саморізів, з допомогою яких кріплять дерев’яні або металеві конструкції: візуально шукаємо місце проколу і за допомогою викрутки укручуємо саморіз в пробоїну.

Також рекомендуємо придбати спеціальний ремонтний комплект, який виручить тебе в дорозі якщо пробив колесо. Комплект складається з спеціального металевого шила з ручкою, схожого на напилок і джгута, яким, власне і буде заповнюватися пробоїна.

Дивіться: що чекає на власників євроблях

Нагадаємо, у Києві на проспекті Соборності поділили дорогу і врізалися один в одного автомобілі Volkswagen Polo і Skoda Fabia. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві за адресою вулиця Анни Ахматової, 28 (район метро Позняки) у дворі житлового будинку згоріло два автомобілі: Hyundai Santa Fe і BMW 325i. Також "Знай.ua" писав, на Львівщині знайшли мертвим колишнього главу "Правого сектора" Ігоря Коцюруба.