Скандальна блогерша з Харкова Ганна Кривуц, яка вже взяла за звичку сідати за кермо авто в нетверезому вигляді і яку було позбавлено прав, продовжує здійснювати дикі "подвиги" не тільки на території Харківської області. Так, по дорозі з Чернігова в Харків на своєму Lexus дівчина потрапила в ДТП.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ та новим публікаціям в профілі Іnstagram дівчини.

Кривуц на своїй сторінці в Іnstagram розповіла, що аварія сталася на слизькій трасі - авто почало заносити, і вона злетіла з дороги і перекинулася.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дуже слизько на трасі, акуратно їдьте, я їхала акуратно, просто дуже слизько було, добре, що швидкість була 80 км, просто Lexus захотів спати", - зазначила Кривуц.

На другому відео дівчина їде за кермом авто. Вона заявила, що автомобіль за допомогою троса поставили на дорогу. "Він невмирущий танк, я думала все, знову всю ходову лагодити, але нічого не зламалося, двері рихтонути і крило", - додала Кривуц.

Варто нагадати, що під Києвом у селі Гатне сталася смертельна ДТП. Легковий автомобіль врізався в кран. Загинула одна людина, ще одну травмовано. Про це інформує "Київ Оперативний" у Facebook. Зазначається, що загинув пасажир легкового автомобіля, який сидів на момент зіткнення на передньому сидінні. Водій госпіталізований в лікарню з переломом ключиці. Легковик їхав по вул. Жилянській, і не розминувся з краном, який їхав назустріч. Кран належить "Київобленерго". Другий водій не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олександр Вовченко, начальник Управління патрульної поліції Луцька на службовому автомобілі Hyundai Sonata потрапив у Києві в ДТП. Про це повідомили в УПП у Волинській області. Як стало відомо, аварія сталася близько 8:00 8 грудня на вулиці Маршала Конєва у Києві. Службове авто поліції зіткнулося з автомобілем Ford Mondeo.

"У службовому автомобілі знаходився начальник УВП у Волинській області, старший лейтенант поліції А. А. Вовченко, якого було відрядженио з 6 по 13 грудня у відділ спеціальної та фізичної підготовки з закріпленим за ним службовим авто Hyundai Sonata", - йдеться у відповіді.

Нагадаємо, улюблена новорічна розвага українців нещадно вбила підлітка: країна в шоці від такого повороту.

Як повідомляв Знай.uа киянин прийшов до колишньої за речами і вийшов у вікно: відео 18+.

Знай.uа писав, відому депутатку протаранили лоб в лоб на нічній трасі: фото.