У Києві колишня вчителька молодших класів намагалася підірвати житловий будинок.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент, який мало не перетворився на трагедію, стався 10 січня на вулиці Саратовській. Зокрема, посеред ночі мешканці будинку відчули різкий запах газу. Вони відразу ж розбудили один одного та почали пошуки витоку газу.

В результаті пошуку вдалося довідатись, що джерело витоку знаходиться у квартирі колишньої вчительки 56-річна Ірина.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відомо, що вона власноруч перерізала газовий шланг та чекали, поки кімната наповниться небезпечною речовиною. Таким способом вона спробулава покінчити життя самогубством.

Проте мешканці запевняють, що вона сиділа, готова до виходу: в курточці, лижних штанях, черевиках і з паспортом в кишені.

"Суворий чоловік зі служби газу з тремтінням в голосі сказав, що нам всім тут залишалося 5-10 хвилин, ну або якби хтось включив світло чи закурив", - каже Світлана.

Разом з тим варто відзначити, що страшна трагедія сталася на шахті в місті Павлоград Дніпропетровської області. У шахті імені Героїв космосу стався витік, а потім сильний спалах метану, в результаті є постраждалі.

За інформацією прес-центру, це сталося в четвер 10 січня. Робітники працювали на шахті, коли ввечері, о 21:15 стався спалах метану на ділянці 1130-ї лави. Постраждали п'ятеро працівників, інцидент стався на горизонті 370 метрів. Оперативне прибуття служби ВГРЗ допомогло врятувати життя шахтарів. Попередньо відомо, що п'ятеро гірників отримали опіки II-III ступеня і госпіталізовані в міську лікарню Павлограда.

Крім того варто відзначити, що чадним газом отруїлися шестеро молодих людей у селі Рай Тернопільської області.

Прикрий інцидент трапився в будинку культури. Колектив готувався до колядок, але після закінчення репетиції члени вертепу залишилися поспілкуватися. По завершенню репетиції шестеро з восьми членів колективу стали непритомніти.

"Молоді люди і дівчата віком від 17 до 20 років були доставлені в районне відділення лікарні з гострою формою отруєння. Четверо з них якийсь час були без свідомості. Місцеві розповідають, що нічого підозрілого в той вечір не помітили, кажуть тільки, що світло горіло допізна", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нищівний вибух у житловому будинку Маріуполя шокував українців.

Як повідомляв "Знай.ua", поліція розповіла тривожні подробиці вибуху у Маріуполі.

Також "Знай.ua" писав, що ФСБ шукає винного у вибуху будинку в Магнітогорську.

Вибух у Фастові: мешканців будинку евакуюють у лікарню