У середу, 23 січня, Київ традиційно загруз у пробках на засніжених дорогах. Затори утворилися в "пікові" години. У столиці України снігопад, на дорогах ожеледиця.

Крім того, рух гальмують і численні аварії.

Про це передає Інформатор, посилаючись на дані сервісів пробок.

Традиційно дуже повільно рухаються автомобілі майже на всіх вулицях у центрі столиці. Затори на проспекті Перемоги в районі станцій метро "Святошин", "Житомирська". На Дарницькому і Московському мостах. Також варто Південний міст, тягучки в районі станцій метро "Позняки", "Осокорки". Практично не рухаються машини на мосту Патона у бік лівого берега.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Щоб не створити аварійну ситуацію, дотримуйтесь кількох нескладних правил:

  • не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь дистанцію, відмовтеся від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до аварійних ситуацій;
  • наближаючись до пішохідних переходів, а також поблизу дитячих установ, знизьте швидкість;
  • не забувайте включати габаритні вогні або протитуманні ліхтарі;

Нагадаємо, авто з родиною спалахнуло посеред дороги. Перехожі робили все можливе.

Як повідомляв раніше Знай.ua, страшна аварія під Києвом всіяла дрогу трупами. За попередніми даними, водій та пасажир Таврії загинули у ДТП, рух транспорту на даній ділянці наразі ускладнено.

Причини та обставини трагедії поки невідомі, на місці працюють медики і правоохоронці.

Також Знай.ua писав, що у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20.

За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу. На щастя, ніхто не постраждав. В результаті аварії в бік зупинки “вул. Пушкіна” утворилася пробка.

Дивіться: Як кермувати під час снігопаду, щоб не втрапити в халепу