У Святошинському районі з'явилася аварійно-ремонтна бригада з сучасної транспортної та ремонтної технікою.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що основним завданням новоствореної комунальної бригади стане "надання допомоги" на території необхідних районів.

"У нашому районі створена аварійно-ремонтна бригада, яка має свої окремі сучасно обладнані транспортні засоби та сучасні ремонтні прилади", - повідомив чиновник.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того відзначається, що новостворена бригада буде виконувати першочергові завдання до прибуття важкої спеціалізованої техніки.

Разом з тим варто відзначити, що днями представник Євросоюзу з робочим візитом відвідав Україну і був шокований станом наших доріг, яких фактично немає, адже асфальт почав повільно сходити разом із снігом.

Прес-аташе представництва Євросоюзу в Україні Давид Стулік опублікував відео своєї поїздки в Донецькій області.

Driving on the left side. In the UK? No! This is the main road to Mariupol and the first thing that the high-level EU fact-finding mission to the Azov Sea region has noticed. 😉

Geplaatst door David Stulík op Dinsdag 29 januari 2019

"Їзда по лівій стороні. У Сполученому Королівстві? Ні! Це головна дорога до Маріуполя і перше, що помітила місія ЄС по встановленню фактів в регіоні Азовського моря", - написав він.

Крім того варто відзначити, що журналіст Юрій Романенко поділився шокуючими фото українських доріг, які йому надіслали друзі.

Свій шлях вони почали з Києва в Первомайськ Харківської області, маршрут проходив через Красноград і Кегичевку.

"У Кегичівці я народився, там пройшло моє дитинство у бабусі і я прекрасно пам'ятаю цю дорогу, якою двічі ( а іноді і тричі) в день їхав рейсовий автобус Кегичівка-Первомайський. 40 кілометрів він долав за годину з усіма зупинками і петлями всіми селами", - розповідає Романенко.

Однак, його друзям на сучасній машині довелося долати той же маршрут, без зупинок, за 1 годину і 40 хвилин. Тому як, розігнатися більше 30 км/год було небезпечно як для машини, так і для пасажирів.

Також варто відзначити. що у Керчі, що розташована на анексованому півострові Крим, комунальники перестали вивозити сміття. Російські окупанти заявили, що за це почнуть штрафувати комунальні служби.

"Досить збирати з людей платежі й не діяти. Двори загиджені: всюди бруд і побутове сміття — це неприпустимо. Розпоряджень на приведення в порядок обслуговуваних територій більше не буде, попереджень було більш ніж достатньо", — сказав Бороздін.

Незаконний "очільник" адміністрації Керчі заявив також про готовність вжити кардинальних заходів, якщо проблема з вивозом сміття не буде вирішена. Комунальні служби повинні привести в порядок прибудинкові території.

Нагадаємо, чоловік вивалився з вікна Софійського собору.

Як повідомляв "Знай.ua", Україну паралізували небувалі снігопади.

Також "Знай.ua" писав, що посеред засніженого Києва вирішили прокласти водопровід.

Харківські комунальники не встигають збивати бурульки, що утворюються від перепадів температур