У центрі Києва чоловік випав з вікна Софійського собору, який знаходиться за адресою Володимирська, 24.

Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на поліцію столиці.

Інцидент стався близько полудня. За інформацією поліції, чоловік випав з вікна другого поверху. В результаті він отримав закриту черепно-мозкову травму і був госпіталізований.

Правоохоронці провели опитування свідків події. Поки невідомо, падіння було нещасним випадком або спробою самогубства. Особа потерпілого встановлюється.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва величезна брила льоду проломила дах легковика: інша частина може впасти в будь-який момент.

Брила льоду пробила скляний панорамний дах автомобіля наскрізь, лід і скло розлетілися по салону. Жителі вже кілька разів зверталися до комунальників, щоб ті почистили дах від снігу, але вони не реагують на прохання.

Жінка, яка оприлюднила відео застерігає, що таке може статися з іншими. Впала тільки частина снігового карнизу, інша може впасти в будь-який момент. Поруч з цим будинком жвавий рух і кожні пару хвилин проходять люди.

Раніше портал "Знай.uа повідомляв, що у столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік. Трагічний інцидент стався на Оболоні. Ймовірною причиною смерті називають отруєння алкоголем.
Як пояснили працівники "Сільпо", один з покупців несподівано впав у відділі солодкого, після чого його почало дуже сильно трясти. Очевидці намагались надати чоловікові першу допомогу, однак він раптово помер.
Як повідомляв портал "Знай.uа", під час святкування Нового року у Харкові чоловікові відірвало кисть руки з розірвало особа після невдалого запуску феєрверку.
компанія, що включала Дениса, вийшла у двір житлового будинку по вулиці Бібліка, і вирішила запустити феєрверк. Однак використання піротехніки ледь не коштувало чоловіку життя. Кисть руки Дениса відірвало, особа буквально пошматувало вибухом феєрверку.