Київська маршрутка №530 (дублює тролейбус №24 на відрізку пр. Свободи на Виноградарі – вул. Північна на Оболоні) їздила по місту зі спущеним колесом. Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляють очевидці, водій маршрутки до останнього не звертав уваги на проблему, поки перехожі на почали на неї вказувати.

"Він так і їхав, потім, коли я вийшла на зупинці йому почали махати люди, щоб він і звернув увагу на колесо. Після цього йому вистачило мізків не поїхати далі", – розповіла пасажирка.

Раніше повідомлялося, що на трасі в декількох кілометрах від міської лінії української столиці стався досить неприємний інцидент. Так, вантажівка Volvo і військовий КРАЗ зіткнулися під час руху. Є інформація, що в результаті аварії постраждав водій Volvo.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інформацією київських ЗМІ стало відомо, що чоловіка відправили до лікарні з травмою шиї.

Також журналісти уточнюють, що військовий тягач рухався з Києва по Житомирському шосе. У 300 метрах від поста поліції його наздогнав великогабаритна вантажівка Volvo, яка перевозила будівельний вагончик. Від удару в нього зім'яло половину кабіни.

Крім того, відомо, що водій встиг вивернути кермо і піти трохи в крайній ряд, тому основний удар припав на пасажирську частину, де, на щастя, нікого не було. КрАЗ їхав не у військовій колоні, тягач міняв пункт дислокації. Через ДТП на виїзді з Києва ускладнено рух транспорту. На місці працює слідчо-оперативна група, яка встановить причини аварії.

Нагадаємо, у Миколаєві відбулася ДТП, яку користувачі вже нарекли "найбільш поліцейською" в історії міста.

Раніше Знай.uа повідомляв, на трасі Калуга-Вязьма в Калузькій області Росії сталася страшна смертельна ДТП. Автобус перекинувся на повному ходу.

Також Знай.uа писав, за заявою керівника прес-служби патрульної поліції Львова Катерини Рибій, траса Київ – Чоп тимчасово заблокована через ДТП.