В українській столиці недалеко від центрального залізничного вокзалу виявлено труп. Чоловіче тіло без голови лежало на під'їзних коліях. Попередня версія свідчить, що чоловіка переїхав потяг.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, виклик на лінію екстрених служб надійшов близько 20:30. За попередньою інформацією, смерть настала через наїзд поїзда. На жаль, медикам залишалося лише констатувати смерть. Чоловік лежав з відірваною головою. Саме тулуб перебував між шляхами, а голова лежала на рейках. Першим про подію повідомив машиніст, який проїжджав повз.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Передбачається, що це був суїцид. Проте точну причину вже встановлюватимуть правоохоронці. Попередньо, загиблий — житель Ірпеня, 1985 року народження. На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикрий інцидент трапився у Сєвєродонецьку - стався вибух, в результаті якого загинув 52-річний чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Луганської області. Тіло чоловіка виявили правоохоронці на місці трагедії. Слідчі з'ясували, що чоловік неодноразово починав розмови про самогубство, але цього разу це були не порожні слова, він все-таки звів рахунки з життям раз і назавжди. Як це не сумно, а рідних загиблого чоловіка шкода. Поліцейські припускають, що загиблий швидше за все вчинив самогубство, оскільки був важко хворий. Тяжкохворий чоловік підірвав себе між гаражами та підстанцією, чим міг завдати чималої шкоди й іншим мешканцям району.

Нагадаємо, від Якубовича до Талькова: як зірки передбачали свою смерть, і як вмирали насправді.

Як повідомляв Знай.uа близький соратник Путіна раптово помер: занадто багато знав.

Знай.uа писав, вбили прямо у черзі: трагедія в київському супермаркеті потрапила на відео, кадри 18+.