У суботу, 1 червня, в столичному метро почав курсувати потяг, розписаний українськими художниками.

Про це стало відомо з Facebook-сторінки компанії Paint Hunters.

Там зазначили, що поїзд - це унікальний подарунок киянам і гостям столиці.

"Перший поїзд метрополітену, повністю розписаний українськими художниками. П'ять вагонів, 400 кв. м, 500 л фарби, сім днів. Ми втілили цей проект з любов'ю до нашого міста і його жителів. Їдемо в літо яскраво". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Поезд-мурал от Paint Hunters.

Представляем Вашему вниманию уникальный подарок киевлянам и гостям столицы, от компании Paint Hunters! Поезд-мурал! Первый поезд метро политена, полностью расписанный украинскими художниками. 5 вагонов, 400кв. м, 500л краски, 7 дней, мы воплотили этот проект с любовью к нашему городу и его жителям. Мчим в лето ярко!

Geplaatst door Paint Hunters op Vrijdag 31 mei 2019

У метрополітені розповіли, "хлопці самі знайшли добрих людей для фінансування проекту. Жодна гривня з бюджету підземки, міста чи держави не притягувалася".

Нагадаємо, що в Києві в суботу, 1 червня, можливі зміни в роботі метрополітену у зв'язку з проведенням концерту на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв Знай.uа, археологи знайшли вхід в неіснуючий метрополітен.

Також Знай.uа писав про НП в метро: неадекват взяв заручницю і вимагає політ на Марс, за ним приїхав спецназ.