Пандемія коронавірусу і карантин внесли зміни у звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів. Так, студії "Квартал 95" довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок. Однак, гумористи-кварталівці не сумують і проводять вимушену відпустку весело і по-різному.

Так, нещодавно свій карантинний дозвілля показав один з авторів "Кварталу 95" Валерій Жидков. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував нове фото, яке було зроблено за кермом автомобіля, а в подпсии до нього пожартував на тему вимушеної самоізоляції. "Продам два мішки волосся, вирощених на карантині. Недорого (розумію, що у них такого добра багато). Короткими перебіжками починаємо повертатися до нормального життя. Бігти ще ой як далеко...", - написав Жидков. Шанувальники актора в захваті від його нового фото і від того, що він не сумує на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.