Цього року все більша кількість українців дотримувалася Великого посту перед Великоднем. Однак багато хто, після семи тижнів "тортур" одразу балує себе великими порціями апетитного м'яса, але це може нашкодити організму.

Дієтологи радять поступово повертатися до м'ясоїдного раціону після посту. Місяця цілком достатньо для організму, щоб відвикнути від ковбаси та стейків. Тож різкий перехід до м'яса може призвести до розладу шлунку, що може раптово зіпсувати травневі свята, пише ТСН.

У перший день Пасхи, лікарі радять харчуватися традиційними пасочками та сирними стравами. Організм починає звикати до легких жирних страв. Лише через 2-3 дні можна дозволити собі поласувати м'ясом безпечно для шлунку.

Читайте також: Як правильно робити писанки (фото)

Працівники торговельних зазначили, що цього року в них була криза перед Великоднем. М'ясо та ковбаси в них майже не купували. Однак особливою популярністю користувались овочі та крупи.

Популярні новини зараз
Ухилянтів порадували нововведеннями: без візиту до ТЦК і суттєва знижка Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще