Медики розповіли, які продукти сприятливо впливають на мозок.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це повідомляє "Телеграф", з посиланням на журнал Psychology Today.
У журавлині багато антиоксидантів, які взаємодіють з вільними радикалами кисню. Це призводить до поліпшення пам'яті і більш збалансованій роботі опорно-рухового апарату в літньому віці.
У чорниці трохи менше антиоксидантів, ніж в журавлині, але є речовини, що поліпшують зір.
Читайте також: Курс на осінь: 5 продуктів проти нудьги
Крупнолистний буряк і капуста містять в собі руйнучи речовини. Вони знищують ферменти, розвиваючі хворобу Альцгеймера.
Жирна риба містить кислоти, що розщеплюють шкідливі ферменти. Якщо раз у тиждень вживати в їжу один із сортів жирної риби, можна знизити ймовірність захворювання хворобою Альцгеймера.
Як повідомляв портал "Знай", вчені з Університету Квінсленда пояснили, як харчування впливає на самодисципліну.