Медики розповіли, які продукти сприятливо впливають на мозок.

Про це повідомляє "Телеграф", з посиланням на журнал Psychology Today.

У журавлині багато антиоксидантів, які взаємодіють з вільними радикалами кисню. Це призводить до поліпшення пам'яті і більш збалансованій роботі опорно-рухового апарату в літньому віці.

У чорниці трохи менше антиоксидантів, ніж в журавлині, але є речовини, що поліпшують зір.

Читайте також: Курс на осінь: 5 продуктів проти нудьги

Популярні новини зараз
Торкнеться всіх, хто має свою квартиру чи будинок: українців почали викликати до податкової – з чим це пов'язано Гроші доведеться повертати: ПФУ попередив про неточності з виплатами Пенсіонери працюватимуть, доки ноги ведуть: в уряді задумали нововведення Пенсію можна збільшити в рази навіть без додаткового стажу: українцям підказали лайфхак
Показати ще

Крупнолистний буряк і капуста містять в собі руйнучи речовини. Вони знищують ферменти, розвиваючі хворобу Альцгеймера.

Жирна риба містить кислоти, що розщеплюють шкідливі ферменти. Якщо раз у тиждень вживати в їжу один із сортів жирної риби, можна знизити ймовірність захворювання хворобою Альцгеймера.

Як повідомляв портал "Знай", вчені з Університету Квінсленда пояснили, як харчування впливає на самодисципліну.