Медики розповіли, які продукти сприятливо впливають на мозок.

Про це повідомляє "Телеграф", з посиланням на журнал Psychology Today.

У журавлині багато антиоксидантів, які взаємодіють з вільними радикалами кисню. Це призводить до поліпшення пам'яті і більш збалансованій роботі опорно-рухового апарату в літньому віці.

У чорниці трохи менше антиоксидантів, ніж в журавлині, але є речовини, що поліпшують зір.

Читайте також: Курс на осінь: 5 продуктів проти нудьги

Популярні новини зараз
Аномальна зима скасовується: синоптики повідомили, коли чекати найсильніших морозів "Скоро вчителів змушуватимуть до стриптизу": експерт розніс нову "моду" українських шкіл Нова соціальна реформа: прожитковий мінімум хочуть підняти Пенсії зростуть майже на 14%: коли пенсіонерам проведуть перерахунок
Показати ще

Крупнолистний буряк і капуста містять в собі руйнучи речовини. Вони знищують ферменти, розвиваючі хворобу Альцгеймера.

Жирна риба містить кислоти, що розщеплюють шкідливі ферменти. Якщо раз у тиждень вживати в їжу один із сортів жирної риби, можна знизити ймовірність захворювання хворобою Альцгеймера.

Як повідомляв портал "Знай", вчені з Університету Квінсленда пояснили, як харчування впливає на самодисципліну.