Що відбувається, коли архітектор вирішує зайнятися кулінарією? Динара Каско - ось що відбувається. Ця дівчина з України досконало володіє мистецтвом поєднання випічки з геометричними фігурами і дизайном.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДинару Каско називають майстром архітектурної випічкии. Вона підходить до своїх десертів вельми нетрадиційно і створює унікальні їстівні конструкції.
Близькість до архітектури і дизайну у Дінари невипадкова - у неї є профільна освіта, але реалізувати себе дівчина вирішила саме в кондитерській справі, де їй вдається сміливо поєднувати ці два види мистецтва. Динара вважає, що у архітектора і кондитера є чимало спільного, адже лише при правильному виборі кольорової палітри, геометричних форм, об'єму, композиції, пропорції і текстури, може вийти ідеальний будинок або ідеальний торт.
Для випічки своїх десертів Динара використовує спеціальні форми, які вона сама розробляє в 3D MAX. Спочатку бажану форму моделює на комп'ютері, потім друкує її на 3D - принтері, шліфує, відливає і затирає.
Динарі Каско 27 років. З другого курсу університету дівчина працювала в архітектурній майстерні, а після закінчення навчання - дизайнером-візуалізатором в голландській компанії. Також три роки була фотографом і в цей же час вела кілька будівельних проектів в своєму рідному Харкові. Кондитерською справою Динара почала цікавитися відносно недавно - з 2013 року.
Ми зробили фотопідбірку найдосконаліших і при цьому їстівних речей, які ви коли-небудь бачили! Єдине питання: чи змогли б ви з'їсти щось настільки ідеальне?