В голову технолога харчової промисловості з Нової Зеландії прийшла ідея – перетворити морозиво з солодощів у корисне блюдо, багате білками та мікроелементами.

Мустафа Фару поєднав два, здавалося б не поєднаних продуктів, в один та отримав морозиво, яке наполовину складається з м'яса.

Саму технологію винахідник тримає в секреті. Відомо лише, що він використовує високоякісну нежирну яловичину з худоби вільного випасу. Технолог перетворює її в ніжну шоколадну пасту. В готовому продукті не відчувається ні смаку, ні текстури м'яса.

Читайте також: Вчені назвали морозиво потужним антидеприсантом

Морозиво на 50% складається з м'яса. Воно має ніжний шоколадно-вершковий смак та покрите шоколадною глазур'ю. Вартість одного кубика м'ясного морозива становить два з половиною долара. Купити таке незвичне морозиво можна лише за попереднім замовленням.

Популярні новини зараз
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади Скасування табелів у школах: як тепер оцінюють знання школярів Нова система навчання: учням додали ще один рік у школі Пенсіонерів позбавлять виплат у 2026 році: що потрібно встигнути зробити
Показати ще

Зараз Мустафа експериментує з телятиною та бараниною. В його подальших планах – створити повністю м'ясне морозиво без використання молочних продуктів.