У суботу Запоріжжя відзначало День міста. До свята було відкрито багатокілометровий Покровський ярмарок.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ цей день було встановлено кулінарний рекорд України: на величезній сковороді приготували 250 кілограмів крилець. Саме цією стравою пригощали жителів і гостей міста. Про це повідомляє "novoston".
Діаметр сковороди склав 2 метри, 24 сантиметри - висота. Саме тому кухарям знадобилася майстерність у приготуванні цих ласощів. Коли було прийнято рішення приготувати таку страву, кухарі використали класичні спеції, 70 літрів соусу, 30 кілограм овочів і коренеплодів, 10 кілограм зелені і часнику.
Повідомляється, що одночасно на сковороді помістилося 2273 курячих крильця, які запорізьким кухарям вдалося приготувати бездоганно. Крім цього, було встановлено національний рекорд - "Найбільша кількість курячих крил, які приготували на одній сковорідці".
Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що італійці встановили рекорд, приготувавши піцу, довжиною в 2 кілометри.