У водах Дніпра на Херсонщині зафіксовано масовий мор риби - резонансні кадри опублікував губернатор Юрій Гусєв на своїй сторінці у Facebook.

"З‘явилась інформація про мор риби в Дніпрі неподалік піщаного кар'єру Херсонського морського торговельного порту", - написав чиновник.

З‘явилась інформація про мор риби в Дніпрі неподалік піщаного кар'єру Херсонського морського торговельного порту....

Geplaatst door Юрій Гусєв op Zondag 3 november 2019

На кадрах видно, що до берега прибило страшенну кількість мертвої риби і, судячи з усього, до катастрофи приклала руку людина.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Юрій Гусєв наголосив, що винних у морі риби на Херсонщині буде притягнуто до відповідальності задля унеможливлення подібних ситуацій у майбутньому.

Нагадаємо, в Україні вступають в силу нові правила надання послуг з поводження з побутовими відходами. Про це йдеться у затвердженій постанові Кабміну №318 від 27 березня 2019 року.

Як повідомляв Знай.uа пластик, прощавай: українські інженери розробили унікальну екологічну упаковку.

Також Знай.uа писав, чому не можна нести вінки на кладовище: священики терміново звернулися до українців.